Ki vele, az istenért

Bejárja a világot a Crohn-beteg Bethany Townsend képe, aki sztómazsákját nem rejtegetve felrakta a Facebook-ra bikinis képét. Rengetegen vesznek példát róla, lásd még a #GetYourBellyOut hashtaget.

Bethany képe bejárta a világot

A Miss Idaho címet elnyert Sierra Sandison sem titkolja a Miss America versenyen, hogy egyes típusú diabétesze és így inzulinpumpája van, és ő is megihleti az embereket, hogy ne szégyelljék magukat, lásd még a #ShowMeYourPump hashtaget.

Sierra Sandison a kifutón

A mozikban most kezdték el vetíteni a Csillagainkban a hiba című filmet, ami rákos tinédzserekről szól.

Végre, végre előjönnek és megmutatják magukat ezek az emberek, hogy mindenki meglássa, léteznek, és köszönik, egész jól vannak. Ott járnak köztünk, mi is ilyenek vagyunk.
Mondjuk az a gyanúm, hogy már most tudják az emberek, hogy létezik ilyesmi, már most mindenki ismer valakit, aki inzulinozza magát, Crohn-beteg, valamilyen krónikus betegsége van. Csak éppen nem beszélünk róla. A médiában meg végképp nem jelenhet meg, hiszen ott eleve csak a tökéletes emberek jelenhetnek meg.
Illetve eddig ez volt, de most annyira elérhető a világ, hogy az emberek elkezdték meghatározni, hogy mit akarnak látni a neten, a filmekben, a plakátokon.

Érzem a paradigmaváltás szelét. Lehet, hogy nagyon messze van még, de el fog jönni, és én az első sorban fogok állni és ünnepelni fogok, mert a tökéletesség unalmas, ráadásul nem is létezik.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s